Ελεγχος του νου μέσω κυμάτων εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας !

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΝΟΜΟΣ 95-79 [P.L. 95-79] ΤΙΤΛΟΣ 50, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 32, ΤΜΗΜΑ 1520 "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΗΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ"
"Η χρήση ανθρώπων θα επιτραπεί για την δοκιμή χημικών και βιολογικών παραγόντων, από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ
, που λογοδοτεί σε επιτροπές του Κογκρέσου σε σχέση με τα πειράματα και τις μελέτες. 
Ο Υπουργός Άμυνας [μπορεί] να διεκπεραιώσει δοκιμές και πειράματα που θα εμπλέκουν
τη χρήση χημικών και βιολογικών παραγόντων [πολέμου], σε πληθυσμούς πολιτών [εντός των ΗΠΑ]" -ΠΗΓΗ- Δημόσιος Νόμος 95-79, Τίτλος VIII, Τμήμα 808, J30 Ιουλίου 1977, 91ο διάταγμα 334. κλπ κλπ ---> τα υπολοιπα νομικίστικα---> In U.S. Statutes-at-Large, Vol. 91, page 334, you will find Public Law 95-79. Public Law 97-375, title II, Sec. 203(a)(1), Dec. 21, 1982, 96 Stat. 1882. In U.S. Statutes-at-Large, Vol. 96, page 1882, you will find Public Law 97-375




Η "καλωδιωμένη" μαϊμού δέχεται ερεθίσματα στον εγκέφαλο μέσω ηλεκτροδίων, σε πείραμα του José Delgado, διαβόητου για τις έρευνές του στον έλεγχο του νου.

αποσπάσματα από:
Έλεγχος του Νου
των Harry V. Martin και David Caul

Copyright, Napa Sentinel, 1991

Στην Καλιφόρνια, ανακαλύφθηκε από τον Δρα. Adey ότι τα εγκεφαλικά κύματα ενός ζώου μπορούν να αλλάξουν άμεσα από πεδία ELF (εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας). Διαπιστώθηκε ότι οι εγκέφαλοι των πιθήκων "έπεφταν σε φάση" με τα κύματα ELF. Αυτά τα κύματα διαπερνούσαν εύκολα το κρανίο, το οποίο σε κανονικές συνθήκες προστατεύει το κεντρικό νευρικό σύστημα από εξωτερικές επιρροές.

Στο San Leandro, η Dr. Elizabeth Rauscher, δ/ντρια του εργαστηρίου τεχνικής έρευνας, έκανε έρευνα πάνω σε ELF/εγκεφάλους, με ανθρώπους για κάμποσο καιρό. Μία από τις συχνότητες, προκαλεί ναυτία για πάνω από ώρα. Μια άλλη συχνότητα, η "συχνότητα μαριχουάνα" όπως τη βάφτισε, κάνει τους ανθρώπους να τελάνε. "Δώστε μου τα λεφτά και τρεις μήνες" είπε "και θα μπορέσω να επηρεάσω την συμπεριφορά του 80% των ανθρώπων σ'αυτήν την πόλη, χωρίς καν να το καταλάβουν/γνωρίζουν"....

*****
Οι Αμερικανοί δεν ενημερώθηκαν ποτ΄λε ότι ο στρατός σχεδίαζε να αναπτύξει ηλεκτρομαγνητικά όπλα, μέχρι το 1982, όταν η αποκάλυψη εφανίστηκε σε ένα τεχνικό περιοδικό της αεροπορίας.
Το άρθρο του περιοδικού έλεγε: "...συγκεκριμένα παραγόμενα πεδία ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων (RFR) μπορεί να ποροκαλέσουν ισχυρές και επαναστατικές αντιστρατιωτικές τάσεις στο προσωπικό"... Το άρθρο υπέδειξε ότι θα ήταν πολύ εύκολο να χρησιμοποιηθουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία για να διαταράξουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο, διότι ο ίδιος ο εγκέφαλος είναι ένα όργανο ηλεκτρικής διαμεσολάβησης. Επιπλέον κατέδειξε ότι ένα σύστημα RFR ραγδαίας σάρωσης, θα είχε τη δυνατότητα να ακινητοποιήσει ή να σκοτώσει σε μεγάλη περιοχή. Το σύστημα ήταν αναπτύξιμο...

Ο πλοίαρχος Dr. Paul E. Taylor έγραψε μια διατριβή στο Πανεπιστημιακό Κέντρο Αεροπορίας για το Δόγμα του Αεροδιαστήματος, την Έρευνα και Επιμλόρφωση στην Αεροπορική βάση Maxwell στην Alabama. Ο Dr. Taylor ηταν υπεύθυνος για το εργαστίριο Ακτινοβολιών του Ναυτικού και μελετούσε τις επιδράσεις της ακτινοβολίας σε ανθρώπους. Στη διατριβή του, ο Dr. Taylor δήλωσε “Η ικανότητα των ατόμων να λειτουργήσουν (σαν στρατιώτες) μπορεί να υποβαθμιστεί σε βαθμό που να γίνουν αναποτελεσματικοί στη μάχη". Το σύστημα ήταν τόσο προηγμένο, που χρησιμοποιούσε μικροκύματα και κύματα χιλιοστόμετρου και μεταφερόταν σε μεγάλο φορτηγό.

Το Εθνικό Εργαστήρι Lawrence Livermore στο South Bay, δουλεύει για την κατασκευή μιας "εγκεφαλικής βόμβας". Μιας βόμβα που μπορεί να πέσει μέσα σε ένα πεδίο μάχης, να παράγει μικροκύματα που θα ακινητοποιούσαν τα μυαλά των στρατιωτών μέσα σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Οι εφαρμογές της τεχνολογίας μικροκυμάτων στην αντικατασκοπεία, ήταν διαθέσιμες για πάνω από 25 χρόνια. Σε μια σύσκεψη στο Berkeley στην American Association for the Advancement of Science, το 1965, ο καθηγητής J. Anthony Deutsch του Παν/μίου της Ν. Υόρκης, παρέθεσε ένα σημαντικό κομμάτι έρευνας στον τομέα του ελέγχου μνήμης. 

Με αοπλά λόγια, ο καθηγητής κατέδειξε ότι ο εγκέφαλος είναι πομπός, και αν ληφθούν πολλές πληροφορίες, όπως αν βρεθούν πολλά οχήματα σε έναν μποτιλιαρισμένο αυτοκινητόδρομο, ο εγκέφαλος παύει να εκπέμπει. Ο καθηγητής κατέδειξε ότι μια υπερβολική δόση ασετυλο χολίνης (acetyl choline ) στον εγκέφαλο, μπορεί να παρέμβει στο μνημονικό και τον έλεγχο. Κατέδειξε επίσης ότι υπερβολικές ποσότητες acetyl choline μπορούν να παραχθούν τεχνητά, και με χορήτηση φαρμάκων και με τη χρήση ραδιοκυμάτων. Η διαδικασία λέγεται Electronic Dissolution of Memory (EDOM)- που σημαίνει Ηλεκτρονική Διάλυση της Μνήμης. Η μετάδοση της μνήμης μπορεί να σταματήσει για όσο συνεχίζεται το ραδιοσήμα.

Το αποτέλεσμα είναι, ότι η επίγνωση του ανθρώπου "πηδάει" αυτά τα λεπτά κατά τα οποία δέχεται το ραδιοσήμα. Η μνήμη διαστρεβλώνεται και καταστρέφεται η αίσθηση του χρόνου.

Σύμφωνα με τον Lincoln Lawrence, συγγραφέα του "Εκεί Που Ελεγχαμε" το EDOM είναι τώρα σε λειτουργία. "Ηδη χρησιμοποιείται μια μικρή γεννήτρια/πομπός EDOM που μπορεί να είναι κρυμμένος στο σώμα του ανθρώπου. Μια επαφή με αυτό το άτομο, μια απλή χειραψία ή ένα απλό έγγιγμα, μεταδίδει ένα μικρό ηλεκτρονικό φορτίο και ένα υπερ-ηχητικό σήμα-τόνο, το οποίο για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα διαταράξει την αίσθηση χρόνου του ατόμου που επηρεάζεται από αυτό... μπορεί να γίνει ένα ισχυρό όπλο για απελπιστικά συγκεχιμένα στοιχεία στην έρευνα ενός εγκλήματος."

Προ 30ετίας, ο Allen Frey ανακάλυψε ότι τα μικροκύματα από 300 ως 3000 megahertz ,μπορούν να "ακουστούν" από ανθρώπους, ακόμα και αν είναι κωφοί, αν εκπεμφθούν σε συγκεκριμένο παλμό. Οι διάφοροι ήχοι (μπαμ, κλικ, συρσιμο, ή μπαζ) ανάλογα με τη συχνότητα, θα φαίνονται σαν να προέρχονται από το πίσω μέρος της κεφαλής. 

Μια μετέπειτα έρευνα έδειξε ότι η αντίληψη των κυμάτων προκύπτει μπροστά από τα αυτιά. Τα μικροκύματα προκαλούν κύματα πίεσης στον εγκεφαλικό ιστό και αυτό το φαινόμενο δονεί τους δέκτες ήχου στον κοχίλα, μέσω της οστεϊκής δομής. Κάποια μικροκύματα είναι ικανά να ερευίσουν άμεσα τους νευρώνες των ακουστικών διόδων. Αυτό έχει επιβεβαιωθεί με πειράματα σε αρουραίους, στα οποία ο ήχος μετριέται σε 120 decibels, που είναι ισοδύναμος με την ένταση του ήχου ενός αεροπλάνου κατά την απογείωση. Εκτός από την ικανότητα να προκαλέσουν πόνο και να εμποδίσουν την ακουστική επικοινωνία, έγινε επίδειξη μιας πιο ήπιας επίδρασης στο Walter Reed Army Institute of Research από τον Dr. Joseph C. Sharp. 

Ο ίδιος ο Dr. Sharp, ήταν το υποκείμενο σε ένα πείραμα κατά το οποίο παλμικά ακουογράματα μικροκυμάτων ή το μικροκυματικό ανάλογο των ηχητικών δονήσεων σε προφορικό λόγο, στάλθηκαν στον εγκέφαλό του με τρόπο που μπόρεσε να καταλάβει τις λέξεις που εκστομίστηκαν. Οι χρήση μιας τέτοιας συσκευής από στρατό και μυστικές υπηρεσίες μπορεί να τρελάνει κάποιον με εσωτερικές φωνές για να τον καταστήσουν αναξιόπιστο, ή για να μεταδοθούν οδηγίες που δεν θα εντοπίζουν άλλοι, σε έναν προγραμματισμένο δολοφόνο.

Αλλά η τεχνολογία προχώρησε ακόμα πιο πολύ. Ο Δρ. Ross Adey έδειξε ότι τα μικροκύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα για να επιφέρουν αλλαγές στα ηλεκτρικά μοτίβα διαφορετικών σημείων του εγκεφάλου. Τα πειράματά του έδειξα ότι μπορεί να πετύχει τον ίδιο έλεγχο του νου στα ζώα όπως έκανε ο Dr. Delgado στο συμβάν με τον ταύρο. Ο Dr. Delgado έβαλε εμφυτεύματα στον εγκέφαλο των ζώων του, ο Dr. Adey χρησιμοποίησε συσκευές μικροκυμάτων χωρίς προϋποθέσεις. Έκανε τα ζώα να φέρονται και να μοιάζουν με ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Πηγή
Share this article :
 
 
Copyright © 2013. Ελλήνων Ενημέρωση - All Rights Reserved
Επικοινωνία | Proudly powered by Blogger