Aριστούργημα - Πυθαγόρας και η Μουσική των Αριθμών (Ντοκιμαντέρ) Διαδώστε το παρακαλώ και αφιερώστε 53 λεπτά από το χρόνο σας ΑΞΙΖΕΙ !

Διανύοντας την εποχή της Τουρκοκρατούμενης τηλεόρασης  κατα εντολή των Σιωνιστικών συμφερόντων , παρατηρώντας το απόλυτο μηδέν των ανούσιων ΝεοΕλληνικών εκπομπών με  περιοχόμενο την βία το πορνό τη γελοιότητα και την οχλοκρατούμενη έμπνευση.









Ανθρώπινη υπόσταση - Αναζήτηση για τον δρόμο της ευτυχίας, ευδαιμονίας - Ερωτήματα για το παρελθόν το μέλλον , το παρόν - Τη δημιουργία του σύμπαντος - Την εξέλιξη - την κοινωνική συμπεριφορά - Την πνευματική υπόσταση του ανθρώπου είναι μερικά από τα σημεία που μας «φέρνει κοντά» το παρακάτω βίντεο.


Ενα υπέροχο βίντεο «  Πυθαγορας και η Μουσικη των Αριθμων (Ντοκιμαντέρ)  -»  καταντά άκρως τραγικό που οι Έλληνες σκηνοθέτες,σεναριογράφοι,παραγωγοί, κεφαλαιούχοι τηλεοπτικών σταθμών,

δεν έχουν μπεί στον κόπο να προβάλλουν ανάλογες εικόνες και λέξεις μέσα από οπτικοακουστικά μέσα, ή τουλάχιστον να εμπνευστούν μέσα από την ιστορία μας εκσυγχρονίζοντάς τα και να δώσουν μια συνέχεια , για την ευδαιμονία των λαών και του ανθρώπου.  Το Ντοκιμαντέρ είναι με Eλληνικούς υπότιτλους τουλάχιστον  !


Share this article :
 
 
Copyright © 2013. Ελλήνων Ενημέρωση - All Rights Reserved
Επικοινωνία | Proudly powered by Blogger