ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ - ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ; Ο Υ Ι Λ Λ Ι Α Μ Ο Ε' = 70+300+10+30+30+10+1+40 + 70 + 5 = 666 ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ,"Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ" ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ)

Ο ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) ΟΙ ΙΛΛΟΥΝΙΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ Κ.Η.Ι.Χ. ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ!

(Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΥΑΛΛΙΑΣ).
"καί ἐβλήθη ό δράκων, ό ὄφις ὀ μέγας ό ἄρχαῖος, ό καλούμενος Διάβολος καί ό Σατανᾶς" (ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. ιβ' παρ 9)
"καί ὠργίσθη ὀ δράκων ἐπί τῆ γυναικί." (ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. ιβ' παρ 17)
"καί ἐκράτησε τόν δράκοντα, τόν ὄφιν τόν άρχαῖον, ὄς έστι Διάβολος καί ὀ Σατανᾶς ὀ πλανῶν τήν οίκουμένην."(ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. κ' παρ 2)
ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΥΑΛΛΙΑΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ. ΤΥΧΑΙΟ;

(Το Βασιλικό Εθνόσημο του Ηνωμένου Βασιλείου)
"καί τό θηρίον ὄ εῖδον ῆν ὃμοιον παρδάλει, καί οἱ πὀδες αὐτού ὡς ἂρκου, καί τό στόμα αὐτοῦ ὡς στόμα λέοντος. καί ἒδωκεν αὑτῶ ὁ δράκων τήν δύναμιν αὑτοῦ καί τόν θρόνον αὐτοῦ καί ἐξουσίαν μεγάλην." (ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. ιγ' παρ 2)
"καί προσεκύνησαν τῶ δράκοντι τῶ δεδωκότι τήν ἐξουσίαν τῶ θηρίω." (ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. ιγ' παρ 4)
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣἈΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ. ΤΥΧΑΙΟ;
"καί ποιεῖ πάντας, τούς μικρούς καί τούς μεγάλους, καί τούς πλούσιους καί τούς πτωχούς, καί τούς ἐλευθέρους και τούς δούλους,
ἲνα δώσωσιν αυτοῖς χἀραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτών τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἲνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἒχων
τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἣ τόν ἀριθμόν τοῦ ὀνόματος αὐτού.
Ὠδε ἡ σοφία ἐστίν ὁ ἒχων νοῦν ψηφισάτω τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου, ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἁριθμός αύτοῦ χξς΄" (ΑΠΟΚΑΛ. ΙΩΑΝΝ. κεφ. ιγ' παρ 16-18)

Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΟΥΙΛΛΙΑΜ (ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΒΑΣΙΛΙΑΣ) ΕΙΝΑΙ Ο Ε' ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ: Ο Υ Ι Λ Λ Ι Α Μ Ο Ε' = 70+300+10+30+30+10+1+40 + 70 + 5 = 666.
ΣΤΑ ΔΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ : WILLIAM (WILL I AM) ΠΟΥ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΕΙΜΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ, Ο ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ. ΤΥΧΑΙΟ;
ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 21-6-1982, ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ Η 666η ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ
(GRAILCODE.NET)

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΟΦΟΡΗΣΕ, Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ" ΣΤΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ (ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ), ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 31ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΡΑΓΓΑ ΑΠΟ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. 
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΟΡΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΚΑΘΩΤΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΝΕΜΟΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΚΝΟ ΠΟΡΝΕΙΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΝΤΑΙΑΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΕΞΩΣΥΖΗΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ.)

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΒΓΑΖΕΙ ΗΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΜΝΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑ(3ο ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ), ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΑΡΟΤΕΡΟΣ ΜΑΣΣΟΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο 1000ος ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ GARTER, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ANGLESSEY.
ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΗΜΟ ΤΟΥ 3ου ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΟΥΡΒΑ (Hurva). 

Ο ΔΕ "ΠΑΤΕΡΑΣ" ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 75% ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΙΤΗΡΩΝ (ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΑΝΩ 200 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΠΙΣΙΤΗΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ), ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΩΝ 9 ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ(BLUE BEAM PROJECT) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΥΧΑΙΑ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ'ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ'ΗΜΩΝ
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ.
ΣΤΑΥΡΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ-Katohika


...Και σατιρίζοντας την κατάσταση... ας δούμε μια φωτογραφία με το γιό του.

Share this article :
 
 
Copyright © 2013. Ελλήνων Ενημέρωση - All Rights Reserved
Επικοινωνία | Proudly powered by Blogger